Флотилията 2022

Традиционно всяка година, в началото на октомври, когато в България есента ни кара да извадим пуловерите, се събираме много ентусиасти, за да си “откраднем” още седмица лято на борда на група ветроходни яхти, които плават заедно из Йонийско море. Обикаляне на кристално сините води и акустиране в заливи със зелени брегове, слънчеви плажове и пъстри градчета е ежедневната програма, а температурата на водата все още позволява спокойно плуване. Извън активния туристически сезон, морето, заливите и последните кръчми в селцата често са само за нас, но това не означава, че Флотилията е тихо мероприятие. Нивата на напрежение клонят към 0, но не и тези на музиката и танците, а съпътстващи занимания от типа на регата, кулинарно състезание, скокове от лодки и скали, плуване, SUP, коктейлни партита или просто релакс на палубата или плажа, няма да ви оставят да скучаете в нито един момент.

Дати:

8 – 15 октомври 2022г.

Цена:

440 Е 

*Ако сте капитан и съберете екипаж за една пълна лодка, ще имате възможност да плавате безплатно с нас на Флотилията. Адмиралът на флотилията ще ви помага във всичко, свързано с управлението, приставането и вземането на важни навигационни решения. Флотилията е един прекрасен начин да развиете капитанските си умения като самостоятелен капитан на лодка, но под менторството на опитен адмирал.

Формуляр за записване:

С попълването на този формуляр изразявам желанието си да се запиша за събитието “Флотилията 2022”, организирано от eXploring Sailing  и което ще се проведе на Лефкада и Йонийските острови от 8 октомври до 15 октомври 2022г.

Таксата за участие е 440 Е,  като не включва: транспорта до яхтата и обратно; храната и напитките; изразходеното гориво; допълнително зареждане на вода, пристанищни такси. Тези разходи се разделят между екипажа на всяка една яхта. Таксата се заплаща предварително, като информация за начина на плащане ще ви бъде изпратена допълнително. За транспортирането обикновено се използват личните автомобили на хората, които разполагат с такива, като останалите запълват свободните места за да се оптимизират разходите за пътуването. Всеки екипаж на яхта следва да остави депозит (с  кредитна карта или кеш) при настаняване на яхтата, който на края на плаването се възстановява. В случаите на повреди или загуби по яхтата по вина на екипажа, от този депозит се приспадат разходите, необходими за ремонт или замяна.

Aко искате да сте заедно на една лодка с определени хора или капитан, моля напишете имената им в полето “Предпочитание към екипаж”. Това би ни помогнало при разпределянето на екипажите по лодките. С предимство  са хората, които са се записали по-рано.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на info@exploring-bg.com или да ни се обадите на +359888519476

Приятно плаване 🙂

    флотилия с ветроходни яхти в Гърция

    Свържете се с нас

    phone: +359888519476

    e-mail: info@exploring-bg.com

    www.facebook.com/Sailing.And.Adventures