Close

Плаване в Норвегия

Плаване с яхта и ски в Норвегия

Обикновено почивката на лодка се свързва с топло време и коктейли по бански на палубата. Това плаване, обаче е различно – като вица с елена – няма нищо общо. То е за любителите на приключения и екстремни спортове, които не се страхуват от студ и искат да обогатят ски триповете си по нов начин – карат директно от лодката. Ще посетим диви фьорди с големи склонове, тръгващи от водата и ще направим спускания, заобиколени от епични гледки. Транспортът нагоре по склона е на собствен ход – с панти и колани, така че този трип е подходящ за извънпистови скиори в добра физическа форма, запознати с особеностите и рисковете на този тип каране на ски. Познанията по лавинна безопасност, както и екипировката са отговорност на участниците в трипа, което го прави най-подходящ за хора от една компания, които имат установен ритъм на каране заедно.

Дати:
април/май 2024

Програма: Не е предвидена твърда програма: дестинациите, склоновете и местата за нощувка се избират спрямо желанията на групата и прогнозата за времето. Ветроходното плаване е свобода и смятаме, че такава трябва да има във всеки елемент от преживяването с лодка. Капитанът има дългогодишен опит във фрифайд ските и ветроходството и може да съдейства със съвети и предложения за маршрута.

Инструктор няма: Плаването е предназначено за хора, практикуващи извънпистови ски, които имат необходимите знания, умения и екипировка да го практикуват сами. Ски гид не е предвиден, всеки участник поема сам отговорност за уменията си по време на карането.

Мога ли да взема приятел, който не кара ски: Може, но предвид, че плаването е тематично, фокусът на групата ще е каране на ски и по-голямата част от дните ще преминават в тази активност. Уверете се, че вашият приятел е наясно с това и няма да се отегчи, докато основната част от групата практикува любимото си занимание.

За повече информация и записване ни изпратете запитване на : info@exploring-bg.com  тел: +359 888 519476

или попълнете заявката за плаване:

Related Posts

error: Content is protected !!