Loading Event

« All Event

Тайланд

7 December @ 17:00 - 14 December @ 09:00

1450€

Плаването в Тайланд е едно възхитително приключение!  Тюркоазената брегова линия на Тайланд, екзотичната кухня и гостоприемството го правят идеална дестинация за любителите на ветроходството. 

Някои от местата които ще посетим, плавайки из този тропически рай:

Пукет е най-големият остров в Тайланд и е идеална отправна точка за нашето плаване Не планираме много да зе застояваме на него, защото е прекалено популярен и доста натоварен от към туристи. Все пак има много какво да се види на него и е добра възможност да си предвидите няколко дни преди или след плаването за да посетите забележителности и да се насладите на Тайландското гостоприемство и храна. 

Phang Nga Bay: Този хипнотизиращ залив се отличава с изумруденозелени води, осеяни с варовиков карст, издигащ се драматично от повърхността. Това е гледка, която няма да забравите!

Krabi: Известен със своите драматични скали и кристално чисти води, Краби е друго фантастично място за ветроходство. Ще изследваме скрити заливи, варовикови пещери и девствени плажове.

Koh Lanta: Малко по на юг, Koh Lanta предлага по-спокойна атмосфера с уединени места за закотвяне и плуване с шнорхел и маска около кораловите рифове на този по-малко известен скъпоценен камък.

Остров Phi Phi: Добил известност от филма “Плажът”, острова е от задължителните места, които ще  посетим. Плавайки около скалистото му крайбрежие и тюркоазените лагуни, острова ще ни очарова с великолепието си.

За повече информация и записване : info[at]exploring-bg.com  тел: +359 888 519476 Цената е на човек за седмица, при запълване на необходимата бройка. В цената е включено: нощувки на яхтата в двойни каюти, капитан, първоначално зареждане с вода, газ, чаршафи и завивки, финалното почистване. В цената не е включен транспорта до яхтата, изразходеното гориво и хранителните провизии, включително и за капитана. Ако плаването не може да се осъществи поради недостатъчен брой хора, заплатената сума ще ви бъде върната или ако желаете пренасочена към друго плаване.

Details

Start:
7 December @ 17:00
End:
14 December @ 09:00
Cost:
1450€
Event Category:
Website:
https://exploring.bg/thailand/

Venue

Phuket
Thailand + Google Map