Close

Сейшелски острови 02 – 09.12, 2023

Плаване на Сейшелите 2 – 9 декември, 2023

Сейшелските острови са едно от най-красивите места на планетата. Заради необикновената си природа са получили определението друг свят. Тук са и едни от най-красивите плажове на света с бял коралов пясък и синя кристална вода.

Сейшелските острови е дестинация, където провеждаме плавания вече 10 години и всяка година показваме това уникално място на много хора.

Сейшелите са островна група от 115 гранитни и коралови острова, от които 33 обитаеми. Климата е субекваториален, като температурите на въздуха и водата през цялата година варират от 26 до 29 градуса.

Разбира се, най-добрия начин да усетите това място е като плавате с яхта около многото острови с бели плажове и красиви лагуни.

Дати:

18 – 25 ноември (запълнена)

25 ноември – 2 декември (запълнена)

2 – 9 декември

Възможност за други дати при запитване

Сейшелските острови са подходящи за плаване целогодишно. Температурата там почти не се променя и освен бански и джапанки няма да ви е необходимо друго. Морето е като аквариум и може да се наблюдава с часове, без да ви захладнее дори. Природата е уникална с някои растителни видове, които виреят само там. Изключително голямо разнообразие на птици, които нямат страх от хората, а гигантските костенурки просто трябва да се видят

За повече информация и записване ни изпратете запитване на : info@exploring-bg.com  тел: +359 888 519476

или попълнете заявката за плаване:

Related Posts

error: Content is protected !!