Close

Тайланд – декември 2024

Плаване в Тайланд

Плаването в Тайланд е едно възхитително приключение!  Тюркоазената брегова линия на Тайланд, екзотичната кухня и гостоприемството го правят идеална дестинация за любителите на ветроходството. 

Някои от местата които ще посетим, плавайки из този тропически рай:

Пукет е най-големият остров в Тайланд и е идеална отправна точка за нашето плаване Не планираме много да зе застояваме на него, защото е прекалено популярен и доста натоварен от към туристи. Все пак има много какво да се види на него и е добра възможност да си предвидите няколко дни преди или след плаването за да посетите забележителности и да се насладите на Тайландското гостоприемство и храна. 

Phang Nga Bay: Този хипнотизиращ залив се отличава с изумруденозелени води, осеяни с варовиков карст, издигащ се драматично от повърхността. Това е гледка, която няма да забравите!

Krabi: Известен със своите драматични скали и кристално чисти води, Краби е друго фантастично място за ветроходство. Ще изследваме скрити заливи, варовикови пещери и девствени плажове.

Koh Lanta: Малко по на юг, Koh Lanta предлага по-спокойна атмосфера с уединени места за закотвяне и плуване с шнорхел и маска около кораловите рифове на този по-малко известен скъпоценен камък.

Остров Phi Phi: Добил известност от филма “Плажът”, острова е от задължителните места, които ще  посетим. Плавайки около скалистото му крайбрежие и тюркоазените лагуни, острова ще ни очарова с великолепието си.

Дати:
30 ноември – 7 декември

7 – 14 декември

Още за плаванията ни в Тайланд може да видите тук:

https://exploring.bg/thailand

За повече информация и записване ни изпратете запитване на : info@exploring-bg.com  тел: +359 888 519476

или попълнете заявката за плаване:

 

Related Posts

error: Content is protected !!