Close

Курс ветроходство 11-18 май

Практически курс по ветроходство с килови яхти.

Едноседмичен, практически курс за плаване с ветроходни килови яхти в Гърция.

Подобрете ветроходните си умения за управление на килова яхта. Запознайте се с различните ситуации, пред които сте изправени, когато наемете самостоятелно яхта. Тренирайте приставания за да натрупате увереност и да може безопасно да маневрирате в пристанища. Упражнявайте настройки на платната за постигане на оптимални резултати при различните условия в морето. Научете се да планирате маршрута си на плаване според природните дадености и метеорологичните условия.

Курсът включва и много упражнения и практически занимания като:
Подготовка за отплаване.
Безопасност и действия за предпазване от инциденти.
Man Overboard процедура.
Различните видове приставане и маневриране.
Работа с котва.
Системи по лодките.
Работа с въжета и швартоване.
Действия при плаване при силен вятър и вълни.
Ветрила – настройки и рифоване.
Навигация
Ситуации и стратегии.

Курсът е подходящ както за “прохождащи” ветроходци, така и за хора с опит в плавания с килови яхти. След запознаване с курсистите, нивото на сложност на упражненията ще бъде съобразено с индивидуалното ниво и желание за развитие на всеки един.

Курса ще се проведе в Гърция, като тръгването е от остров Лефкада. Обучителното плаване е в рамките на една седмица, в която всеки ден ще сменяме дестинациите спрямо условията и упражненията, които правим.

Дати :
11 – 18 Май

За други дати изпратете запитване.

Цена:
700 Е

Цената е на човек за седмица, при запълване на необходимата бройка. При провеждане на курса с по-малко хора е възможно увеличаване на таксата и покриване на разходи за гориво и почистване.
В цената е включено: нощувки на яхтата в двойни каюти, капитан-инструктор, гориво, вода, газ, чаршафи и завивки, финалното почистване.
В цената не е включен транспорта до яхтата и хранителните провизии.
Ако плаването не може да се осъществи поради недостатъчен брой хора, заплатената сума ще ви бъде върната или ако желаете пренасочена към друго плаване.

За повече информация и записване ни изпратете запитване на : info@exploring-bg.com  тел: +359 888 519476

или попълнете заявката за плаване:

Related Posts

error: Content is protected !!